Echipa Stoma-Dent condusa de doctorul Horatiu Iliesi este orientata pe metode noi si eficiente de tratare a problemelor dentare

Realizam Tratamente si Consultatii Stomatologice Folosind Metode Moderne, Intr-o Locatie Usor Accesibila Din Centrul Bistritei

Un zambet frumos este un zambet sanatos

Indiferent ca te confrunti cu o noua carie, o durere de dinti sau o alta problema dentara, este nevoie sa te ocupi de ea cat mai repede. Problemele dentare te impiedica sa te bucuri chiar si de cele mai simple momente precum o cina in familie sau o cafea cu prietenii.

La cabinetul Stoma-Dent te ajutam sa obtii zambetul mult dorit si iti tratam problemele dentare!

Echipa noastra, condusa de doctorul Horatiu Iliesi, este pregatita sa iti ofere tratamentele potrivite pentru tine. Lucrarile noastre sunt realizate sa reziste provocarilor de zi cu zi din alimentatie si sa isi mentina calitatea in timp. La final, ne dorim ca fiecare pacient sa se bucure de un zambet sanatos si fericit.

In cabinetul nostru punem accent pe atat pe calitatea serviciilor, cat si pe experienta pacientilor la fiecare consultatie stomatologica. Astfel, la Stoma-Dent iti oferim:

  • Tratamente stomatologice realizate folosind metode si aparatura de specialitate moderna

  • Sfaturi de specialitate pentru ingrijirea dintilor si raspunsuri la orice intrebare legata de sanatatea dintilor

  • Servicii pline de amabilitate, o atmosfera primitoare, pentru o experienta placuta la fiecare vizita

In plus, cabinetul Stoma-Dent este pozitionat intr-o locatie accesibila oricarui bistritean. Situat pe strada 1 Decembrie nr. 34A, la noi ajungi cu usurinta din orice parte a orasului. Obtine zambetul pe care ti-l doresti si scapa de orice disconfort sau problema dentara.

Dr. Stomatolog Horatiu Iliesi

Adresa Cabinet: Str 1 Decembrie nr 34A, Bistrita

Ne-am dorit sa aducem in Bistrita un serviciu de top in materie de consultatii si tratamente stomatologice. Am pus accent atat pe calitatea serviciilor medicale, cat si pe experienta pacientilor la fiecare vizita in cabinet. Astfel, la Stoma-Dent te bucuri de:

Valorile Dupa Care Ne Ghidam Serviciile Stomatologice In Cabinetul Stoma-Dent din Bistrita

Profesionalism in tot ceea ce facem
Ascultam problemele pacientului si cautam impreuna cea mai buna rezolvare

Adresa Cabinet: Str 1 Decembrie nr 34A, Bistrita

Call Now ButtonProgrameaza (L-V, 08 - 18)